Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Glasschuifwand systemen

De terrasoverkappingensite.nl beschikt over een uitgebreid assortiment van glasschuifwanden. De glasschuifwanden zijn verkrijgbaar tot een grote hoogte en breedte. Hierdoor zijn de glasschuifwanden breed toepasbaar.glasschuifwand

Flexibel

De glasschuifwanden zijn een flexibele windafsluiter. De sliding doors kunt u gemakkelijk openschuiven bij mooi weer en dichtschuiven met harde wind. Hierdoor is de ruimte die u afsluit door weer en wind beter bruikbaar.

glasschuif wand systeem
Ventilatie

De sliding doors ventileren goed. De glaspanelen schuiven voor elkaar langs, waardoor permanente ventilatie in gesloten toestand wordt gegarandeerd. Uiteraard is het mogelijk om deze ventilatie op te heffen, en een compleet dicht systeem toe te passen.

SfeerSfeer glasschuifwand

De glasschuifwand systemen geven een warme sfeer aan de afgesloten ruimte. Het gevoel van buytenshuys terwijl u binnenshuis bent.  De glasswanden lenen zich uitstekend om het buitenleven binnenshuis te halen. De sfeer is uitstekend.

Gehard glas

De glasschuifwand systemen zijn verkrijgbaar tot een hoogte van 260 cm. Dit kan doordat de sliding doors zijn uitgerust met gehard glas, dit geharde glas is tot 7 keer sterker dan normaal glas. Het glas is rond afgeslepen, waardoor je gemakkelijk de deuren aan de randen van het glas kunt openschuiven. Het glas is geplaatst op wieltjes, waardoor de deuren gemakkelijk open schuiven.

Klik op het onderstaande afbeelding voor een overzicht van glasschuifwanden.

sliding doors

Offerte aanvraag

 • Zoek de terrasoverkapping
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Terrasoverkapping

 • Complete
  terrasoverkapping
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding