Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Carport voor bescherming van uw auto

Bescherm uw auto door u auto overdekt te stallen! Door de permanente luchtcirculatie in een carport kunnen nat geparkeerde auto’s sneller drogen. Zo vermindert u roestvorming. Bedenk wel dat het zinvol kan zijn om een carport van weerskanten te sluiten door extra zijwandelementen. Dit is met bijna al onze carports mogelijk. Onze carports zijn vaak op voorraad dus snel leverbaar. Staat uw product er niet bij? Informeer dan bij onze adviseurs, grote kans dat wij uw product wel kunnen leveren.

Korting op onze carports!

Onze carports zijn altijd concurrerend geprijsd. De kans is groot dat u uwCarport product nergens goedkoper zult kunnen vinden. Wij geven een eerste aankoop korting op onze carports voor nieuwe klanten. Zodoende kunt u uw houten carport met een korting bestellen. Informeer daarom altijd eerst even bij ons naar korting die u op een carport kunt krijgen.

Maatwerk mogelijk

Maatwerk is onze specialiteit en daarom kunnen wij ook een carport met maatwerk leveren. Zodoende kunnen we samen altijd tot uw ideale product komen. Een houten carport is vaak niet te bouwen zonder bouwvergunning. Zorg dus dat u dit wel op tijd regelt. In bijna al onze carports is het mogelijk om zijwanden te maken. Informeer bij onze adviseurs en we kunnen uw ideale product leveren! 

Uw carport bezorgen of afhalen

U kunt er voor kiezen om uw houten overdekking voor de auto af te komen halen. Ook bezorgen wij carports dus net wat u wilt. Voor de montage van onze producten hoeft u beslist geen timmerman te zijn. CarportsMocht u hulp nodig hebben bij de montage van uw product dan kunnen onze specialisten altijd nog de montage verzorgen. Bekijk het assortiment carports online. Staat uw carport er niet bij? Bel dan want grote kans dat wij uw product toch kunnen leveren! 

Offerte aanvraag

 • Zoek de terrasoverkapping
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Terrasoverkapping

 • Complete
  terrasoverkapping
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding