Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Aluminium tuinkamer

Een aluminium tuinkamer maakt het mogelijk het gehele jaar te genieten van het buitenleven. Door de wanden in de tuinkamer kunt u uit de wind genieten. Het dak zorgt ervoor dat u zelfs tijdens de hardste regenbuien nog buiten kunt genieten.

Wanden

Een aluminium tuinkamer kan worden voorzien van vele soorten wanden. De keuze is enorm, denk hierbij bijvoorbeeld aan glazen, aluminium of polycarbonaat wanden. Glazen wanden zijn beschikbaar in vele soorten. Enkele mogelijkheden zijn een vaste wand met een openslaande deur, een schuifpui of zelfs een volledige glazen wand die kan worden open geschoven (glasschuifwand).

Aluminium

Aluminium is een uitermate geschikt materiaal voor een tuinkamer. Aluminium is vrijwel onderhoudsvrij. Standaard is het aluminium blank, met behulp van een coating krijgt het aluminium kleur. Deze coating beschermd het aluminium uitstekend tegen corrosie.

Hoekmodel

In het geval u een aluminium tuinkamer om een hoek wenst te hebben, biedt de terrasoverkappingensite u de oplossing. Door het gebruik van een wel doordacht systeem is vrijwel iedere hoek te overbruggen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs.

Klik op de onderstaande afbeelding voor een compleet overzicht met alle aluminium tuinkamers.
Aluminium Tuinkamer

Offerte aanvraag

 • Zoek de terrasoverkapping
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Terrasoverkapping

 • Complete
  terrasoverkapping
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding